Campanie de iarnă 2020 – Studio 55 Beauty Salon

Campanie de iarnă 2020

Sărbători fericite?

❄ Lucian Bratu și Vlad Babenco, managing partners la Studio 55 beauty salon, te invită să participi la campania caritabilă de iarnă - o tombolă cu premii stylish 🎁. Anul acesta susținem activitatea Centru de sprijin după violenţă sexuală și a echipei Saniziene.

Hai să o luăm pe rând:
😨 în contextul pandemiei cu noul coronavirus majoritatea dintre noi am fost fortați să petrecem mult timp acasă. Pentru unele dintre femei acest lucru a însemnat expunere mai mare la parteneri sau membri ai familiei agresivi. În acest context au crescut dramatic crimele de abuz sexual împotriva femeilor (și nu numai);
😇 Centru de sprijin după violenţă sexuală este o organizație non-profit deosebită care oferă sprijin supraviețuitoarelor violenței sexuale, dar și resurse educaționale și de prevenție;
🥰 Saniziene înseamnă voluntari cool care produc obiecte handmade din materiale reciclate, pe care le vând pentru a sprijini activitatea Centrului Comma.

Aici intervii tu, iar noi te susținem să faci fapte bune. Cum poți ajuta?
🔔 urmărește pe social media Centrul Comma și echipa de la Sâniziene;
🎟 participă la tombola caritabilă Studio 55 beauty salon la fiecare vizită sau de la distanță: cumperi oricâte șanse dorești (o șansă costă 10 lei), toți banii merg la Centrul COMMA, iar tu poți câștiga unul dintre cele trei vouchere cadou la coafor (1 x 250 lei, 1 x 150 lei, 1 x 100 lei). Premiile vin împreună cu un obiect handmade by Sâniziene.
🎄 cumpără direct de la Studio 55 beauty salon globuri Sâniziene și donează extra pentru Centrul Comma, toții banii merg la ei.

Hai să facem ca sărbătorile acestea chiar să fie fericite, în ciuda unui an mult prea ciudat. Contribuie și tu la campania noastră caritabilă!