Campanie de iarnă 2023 – Studio 55 Beauty Salon

Campanie de iarnă 2023

❄️ Campania de iarnă nr. 7 la Studio 55 beauty salon împreună cu Centrul FILIA.
🗓️ decembrie 2023 - martie 2024

❤️ Îți mulțumim pentru donațiile făcute pentru o cauză urgentă și de importanță națională - drepturile femeilor din România. Am strâns 1028,62 lei!
Ca de obicei, Studio 55 beauty salon te susține să faci fapte bune: fiecare persoană care a donat minimum 5 lei în urna din salon a primit o șansă la tombola de iarnă. De asemenea, Studio 55 va dona extra 5 lei pentru fiecare donație făcută, 41 de donatori x 5 lei = extra 205 lei față de suma colectată.
🎁 Premiile au constat în trei vouchere de servicii în valoare de 300 lei, 200 lei sau 100 lei.
🥳 Câștigătoarele sunt: Bianca Apostoiu, Valentina Zaharia și Nicol Drăghici.
💜 Continuă să susții activitatea Centrului Filia. Vizitează acum pagina @centrulfilia și află cum poți sprijini drepturile femeilor din România!
✌🏻 Centrul FILIA este o organizație feministă care face auzite vocile femeilor prin lucru direct în comunități și activități de advocacy, activism și sensibilizare, studii și analize. Scopul este construirea unei societăți solidare în care drepturile și nevoile diverse ale femeilor sunt respectate și care oferă șanse egale tuturor oamenilor.

✨️ Campaniile de iarnă de la Studio 55 beauty salon reprezintă un demers independent realizat de @bratuluc și @babencov pentru a susține cauze sociale. Fondurile obținute în urma acestor campanii merg integral pentru cauzele sociale respective. Din anul 2016, prin astfel de acțiuni, revendicăm spațiul salonului de frumusețe drept un spațiu alternativ pentru artă, evenimente sociale și cauze caritabile.